Uw schilderwerk gaat weer jaren mee

Bel 085 - 760 00 40 voor een offerte. 
Breng uw schilderwerk in topconditie door de schilders van Koevec.

Je wanden laten schilderen?

Wil je de binnenmuren een opfrisbeurt geven of helemaal van kleur veranderen? De schilders van Koeverma maken van elke muur een meesterwerk. Verschillende ondergronden zoals; vers of al bestaand glad stucwerk, fijne of grove sierpleister maar ook behang hebben allemaal hun specifieke behandeling nodig. 
Wij werken al vanaf € 11,95 per m².

Voordat we gaan schilderen worden de muren ontvet en beschadigingen hersteld. Afhankelijk van het type ondergrond wordt er een voorstrijkmiddel aangebracht. Dit middel zorgt voor een betere hechting en dekking van de verf. Het voorkomt dat de verf te veel de muur in trekt. De muurverf of latex kan met een verfroller, kwast of verfspuit op de muur worden aangebracht. Met speciale verftechnieken kunnen we bijzondere effecten toepassen waarmee de muur tot leven komt.

Renovlies

U kunt bij ons ook terecht voor het vakkundig aanbrengen van Renovlies behang. Het wordt ook wel renovatiebehang genoemd. Uw oude gestucte muur ziet er weer netjes uit. 

Het heeft geen structuur en het is kras- en stootvast. Het heeft een witte kleur en kan na het aanbrengen geschilderd worden in de gewenste kleur. Bent u het zat dan kunt u het als ondergrond gebruiken voor een nieuw behang.

Buitenmuur schilderen?

Wil je de buitenmuur weer een mooie frisse uitstraling geven? 
Dan is het schilderen van de muur een goede oplossing. Een buitenmuur van beton, baksteen of glad gestuct ziet er met een verse verflaag weer uit als nieuw. Tevens bied het bescherming tegen regen en andere invloeden van het weer waardoor de buitenmuur langer mee gaat. 

Voor het aanbrengen van de nieuwe verflaag wordt de buitenmuur gereinigd. Oude verflagen, aanslag, mos en algen worden verwijderd en eventueel beschadigde voegen en delen worden waar nodig herstelt. Een voorstijklaag beperkt de zuigende werking van de buitenmuur en dat zorgt voor een goede hechting en een mooie dekking van de verf. 

Elke ondergrond heeft zijn eigen verf. Voor steenachtige materialen en gestucte muren maken we gebruik van buitenmuurverf. Muren van hout of andere materialen vragen om verfsoorten die daar speciaal geschikt voor zijn. 

Om verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat we zelf de muur komen bekijken om de staat ervan te beoordelen. We komen graag bij u langs voor een passende advies.

Verschillende ondergronden

Onze schilders hebben een passende verf en werkwijze voor alle type materialen en ondergronden zoals;

  • Nieuw (egaal) stucwerk
  • Bestaand stucwerk
    Fijne of grove sierpleister
  • Behang
  • Glasvliesbehang
  • Renovlies / Renostuc
  • (Bak)steen
  • Beton

Wij komen graag langs voor een passend advies en offerte.

Persoonlijk advies

Afgestemd op Jouw situatie

8,7/10

Het cijfer dat klanten ons geven

Uitstekende kwaliteit

Het kan weer jaren mee